ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την έκδοση κοινοχρήστων εξόδων της πολυκατοικίας σας με το πιο ευέλικτο και αξιόπιστο πρόγραμμα της αγοράς. Δώστε μας τηλεφωνικά ( χωρίς αναμονή) τα έξοδα του κτιρίου σας ή στείλτε τα στο email μας και θα τα παραλάβετε σε οποιοδήποτε σημείο της Αττικής μέσα σε 24 ώρες.

Ο φάκελος περιλαμβάνει:

Δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις.

Ένα ειδοποιητήριο για κάθε διαμέρισμα

Δύο εξοφλητικές αποδείξεις, μια για τον ενοικιαστή και μια για τον ιδιοκτήτη.

ekodsi koinoxriston casacare
casacare petrelaio

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Με γνώμονα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε την καλή ποιότητα, την σωστή παράδοση και τη χαμηλή τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης σε προκαθορισμένα ραντεβού χωρίς πολύωρη αναμονή!
Καλέστε μας, ενημερωθείτε για την τιμή μας και κάντε τη παραγγελία σας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από επαγγελματίες με πολύχρονη πείρα στο χώρο εξυπηρέτησης κτιρίων. Μία από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι η δυνατότητα ανάληψης διαχείρισης της πολυκατοικίας σας έτσι ώστε να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την ομαλή λειτουργία της.
casacare diaxeirisi ktirion
sunergio katharismou casacare

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Διαθέτουμε  συνεργεία καθαρισμού υψηλού επιπέδου που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!!!Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό και στην συντήρηση κτιρίων.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ

Η απαραίτητη και έγκαιρη αναγόμωση των πυροσβεστήρων του κτιρίου σας, μπορεί να διασφαλίσει την περιουσία σας από κάθε πιθανό κίνδυνο φωτιάς.Ρωτήστε μας για τις τιμές μας…
purosvestires casacare
casacare apolumansh

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Για να κοιμάστε ήσυχοι…η CasaCare παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεντόμωσης, απολύμανσης και μυοκτονίας έτσι ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Η εφαρμογή γίνεται από τον τεχνικό της εταιρίας με εγκεκριμένα οικολογικά προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Με τον πιο σύγχρονο στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, η CasaCare αναλαμβάνει άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά την ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ. Καλύπτουμε όλη την Αθήνα και τα προάστια καθώς και όλο τον νομό Αττικής. Αναλαμβάνουμε άμεσα κι αποτελεσματικά να συντηρήσουμε το δίκτυο της αποχέτευσης σας ή να επισκευάσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει(έλεγχος δικτύου και με κάμερα)
Καλέστε σήμερα 24 ώρες το 24ωρο χωρίς αργίες και απεργίες στο τηλεφωνικό μας κέντρο! 2105121102
apofrakseis casacare
casacare kalorifer

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ

Για την καλή απόδοση του καυστήρα σας και για εξοικονόμηση καυσίμων απαιτείται η ετήσια συντήρηση του συστήματος  καυστήρα-λέβητα (πετρελαίου-φυσικού αερίου). Συνιστάται η εργασία να γίνεται αμέσως μετά τη λήξη της χειμερινής περιόδου και περιλαμβάνει:

Συντήρηση & ρύθμιση καυστήρα-καθαρισμό λέβητα-έλεγχο κυκλοφορητή-έλεγχο διαρροής καυσαερίων-έλεγχο μπεκ, φίλτρων και αντικατάσταση τους αν τυχόν χρειαστεί.

Με την ολοκλήρωση της εργασίας , παραδίδεται το φύλλο ελέγχου από τους αδειούχους τεχνικούς μας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Η CasaCare δραστηριοποιείται και στο χώρο των ανακαινίσεων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Με έμπειρους συνεργάτες και εξειδικευμένα συνεργεία, προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ του χώρου σας.
Καλέστε μας για..

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
ΜΟΝΩΣΕΙΣ-ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
ΔΑΠΕΔΑ
ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα οικονομικά πακέτα ανακαίνισης κατοικίας!

anakainoiseis casacare
casacare sintirisi klimatistikou

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

Πριν την «βαριά» χρήση των κλιματιστικών σας , θα πρέπει να γίνεται η συντήρηση σους έτσι ώστε να εξασφαλίσετε τόσο την αποδοτική λειτουργία τους, όσο και την απομάκρυνση των βλαβερών οργανισμών που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία σας! Εμπιστευτείτε τους έμπειρους τεχνικούς μας και καλέστε μας!

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

Για να έχετε τη μέγιστη απόδοση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα και να εξασφαλίσετε τη μακροζωία του, είναι σημαντική η τακτική συντήρησή του.
Η συντήρηση περιλαμβάνει:
– Αντικατάσταση ράβδου μαγνησίου
– Έλεγχος και αλλαγή αντιψυκτικού υγρού
– Καθαρισμός δοχείου (μπόιλερ) από τα άλατα
– Αλλαγή φλάντζας
casacare sintirisi iliakou

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στο χώρο των μεταφορών με παροχές υψηλού ποιοτικού επιπέδου στις μεταφορικές υπηρεσίες. Αναλαμβάνουμε:
– Μετακομίσεις στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.
– Διανομές εντός Αττικής
– Μεταφορές  προϊόντων στο χώρο σας από σημεία πώλησης
(ΙΚΕΑ, PRAKTIKER,ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ).
– Παραδόσεις-παραλαβές προς και από πρακτορεία, σταθμούς
τρένων, λιμάνια, αεροδρόμια.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μετακόμιση γκαρσονιέρας από 50 €
Μετακόμιση δυάρι από 70 €
ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ CASA CARE!!!
metakomiseis casacare

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ

Διατηρείστε τον κήπο σας όμορφο κάθε εποχή του χρόνου με τη φροντίδα της CasaCare! Τηλεφωνήστε μας για ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη στο χώρο σας.
koipos casacare
cimex

ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ (Η λύση για ακάρεα, κοριούς)

ΝΕΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΑΚΑΡΕΩΝ,ΚΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ
ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ!!!

Τα ακάρεα είναι μικροσκοπικοί οργανισμοί και ανήκουν στην οικογένεια των αραχνοειδών. Είναι ζωύφια που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι. Το μέγεθός τους είναι 0,3 mm και τρέφονται με τα απονεκρωμένα κύτταρα του ανθρώπινου δέρματος.

Οι κοριοί είναι παρασιτικά έντομα της οικογένειας Cimicid και τρέφονται αποκλειστικά με αίμα. Ο άνθρωπος είναι ιδανικός οργανισμός για τα γεύματα των κοριών. Από τα δαγκώματα των κοριών μπορούν να προκύψουν μια σειρά από δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου. Προτιμάνε τα ζεστά σπίτια και ιδιαίτερα κοντά ή μέσα στα κρεβάτια.
Πλέον η εξυγίανση στρωμάτων σε επαγγελματικούς χώρους (ξενοδοχεία, παιδικοί σταθμοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί, κατασκηνώσεις, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων κ.α) σε ετήσια βάση είναι υποχρεωτική με βάση το Φ.Ε.Κ 3387/20.10.2016 παρ.7 και απαιτείται πιστοποιητικό εξυγίανσης στρωμάτων.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΑΝΣΕΡ

ΤΕΝΤΕΣ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ-ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

ΚΑΓΚΕΛΑ

ΜΟΝΩΣΗ-ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΑΛΛΑΓΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ